» » СуперВацлав — празький супергерой


СуперВацлав — празький супергерой

Чоловік, якого ви бачите на фото зовсім не учасник маскараду або Хеллоуїна, а празький супергерой. Ім'я йому СуперВацлав (SuperVáclav). Спеціальний захисний одяг має яскравий червоно-синій колір. На голові міцний шолом, збоку якого встановлена невелика камера, за допомогою якої він записує все, що відбувається.
СуперВацлав — празький супергерой
Як і у всіх, у СуперВацлава є своє призначення, він бореться з лицемірством, байдужістю і несправедливістю, яка постійно відбувається на вулицях Праги.
Спеціальної зброї у нього немає, але це не заважає йому карати порушників закону, правда в основному доводиться тікати після здійснення доброї справи.

СуперВацлав — празький супергерой
Відео, яке записує відеокамера супергерой публікує в Інтернеті на Ютубі, а все цікаве пише в особистому блозі. Таким чином, на міжнародному відеохостингу з'явилися цікаві відео моменти, де СуперВацлав піднімає фекалії собак в парку і обмазує ними власників тварин. Ще кілька роликів про людей, які палять на автобусних зупинках, яких празький супергерой обливає водою.

СуперВацлав — празький супергерой
Всі герої віддають перевагу анонімності, тому справжнього імені ніхто не знає. Швидше за все, це навіть на краще адже ніколи не знаєш, хто і як захоче тобі помститися. Образитися можуть багато хто за витівки людини в дивному одязі.

СуперВацлав — празький супергерой
До речі сам СуперВацлав говорить, що є люди, які засуджують його дії, а інші з радістю б пішли з ним на патрулювання вулиць. Надходили навіть пропозиції вивчити бойове мистецтво, яке б допомогло бути сильніше і протистояти порушникам.
12 октября 2011
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.