» » Поради щодо зйомки домашніх тварин


Поради щодо зйомки домашніх тварин

Багато фотографів зауважують, що знімати улюбленців - це все одно, що фотографувати маленьких діточок. Складно створити гарну композицію, але коли це виходить, то всі зусилля окупаються хорошим знімком.

Працювати з тваринами буває дуже непросто. Але отримати прекрасні кадри з домашніми улюбленцями, все ж, можливо, і в цьому вам допоможуть подальші поради.

Сфокусуйтеся на особливостях
У кожної домашньої тварини є свої звички і характерні риси, ось саме на них можна зробити акцент, обираючи ту чи іншу позу для кадру. Якщо вам потрібен портрет вихованця, тоді для початку зробіть фокусування на очах. Буває, що домашній улюбленець сам показує свій норов і фотограф може зловити цікавий кадр.
Поради щодо зйомки домашніх тварин

Вказівки
Домашню тварину не так просто вмовити позувати фотографу. Але можна спробувати привернути увагу тварини до вас. Наприклад, можна покликати її по імені або ж запропонувати улюблені ласощі. Присутність господаря так само може посприяти кращій фотозйомці, так як до його вказівок вихованець вже звик.
Поради щодо зйомки домашніх тварин

Стати на один рівень
Для фотозйомки тварин потрібно швидкий об'єктив, так як домашні вихованці, безсумнівно, не будуть сидіти на одному місці. Фотографу потрібно бути мобільним, щоб встигати за всіма пересуваннями кота чи собаки. Можливо, доведеться піднятися на диван або спуститися на килим, але тільки тоді вам вдасться зняти кумедну мордочку або його смішну позу.
Поради щодо зйомки домашніх тварин

Оточення
Для тварини також важливо, що навколо нього відбувається. Якщо це незнайома обстановка, навряд чи вона буде спокійно позувати. Тому краще займатися зйомкою у звичній обстановці, будь то вдома або на вулиці.
Поради щодо зйомки домашніх тварин

Не забувайте експериментувати
Звичайно, у вас безліч ідей, де і як можна отримати хороший кадр. Не потрібно боятися ці ідеї втілювати в життя і експериментувати. Згадайте ваші попередні фотозйомки, можливо, вам захочеться привести тварину в нове для знімки місце або використовувати які-небудь реквізити. Можна, звичайно, і мордочки тварин знімати, ніхто не скаже, що це застаріло чи нецікаво. Але великий простір для творчості дозволяє використовувати всі свої ідеї і знаходити нові способи для створення приголомшливих кадрів.
Поради щодо зйомки домашніх тварин

Увага! Заборонено повне чи часткове копіювання матеріалів без згоди їх авторів.
Джерело статті: Фотоблог CryaZone.com
5 июня 2013
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.