» » Компактна і функціональна фотокамера Leica V-Lux 3


Компактна і функціональна фотокамера Leica V-Lux 3

Компанія Leica на днях з радістю повідомила про випуск нової фотокамери під назвою V-Lux 3. Новинка володіє найголовнішими якостями - компактністю і функціоналом. Вага камери була значно зменшена за рахунок відсутності змінних об'єктивів, які так багато важать і обтяжують, особливо в дорозі.
Компактна і функціональна фотокамера Leica V-Lux 3
Leica V-Lux 3 має гарний функціонал для якісної відео та фото зйомки. Не важливо, що ви хочете фотографувати, маючи в руках цю фотокамеру, ви отримаєте якість, надійність і компактність. Не позбавляйте себе задоволення знімати найважливіші моменти в житті.

Компактна і функціональна фотокамера Leica V-Lux 3
Фотокамера отримала потужний об'єктив на 12,1 Мп. Можна використовувати можливість Full HD зі стереозвуком або ж просто робити якісні зображення завдяки вбудованому стабілізатору.

Компактна і функціональна фотокамера Leica V-Lux 3
Яскравий багатоколірний екран можна повертати, що грає не маловажну роль в можливості зйомки з незвичайних ракурсів. Швидкість зйомки 12 кадрів за одну секунду. Так само покупцям буде приємно дізнатися, що бонусом до фотокамери йде можливість завантажувати програми для роботи з фото і відеоматеріалом Adobe Photoshop Elements і Adobe Premiere Elements.
12 декабря 2011
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.