» » Ювілейний золотий фотоапарат Pentax LX Gold


Ювілейний золотий фотоапарат Pentax LX Gold

Японська компанія Pentax ось уже майже 100 років радує своїх шанувальників якісною технікою. Нещодавно ця найстаріша компанія відзначила свій 95-й День Народження.
Ювілейний золотий фотоапарат Pentax LX Gold
Але прославилася Pentax не тільки тим, що випускала якісну продукцію. По-справжньому прославив її ексклюзив, Pentax LX Gold – фотоапарат, який цілком зроблений із золота.

Ювілейний золотий фотоапарат Pentax LX Gold
Цей фотоапарат був справжнім скарбом і мрією будь-якого колекціонера ексклюзивних речей. Він був зроблений з золота 18 проби і декорований натуральною лакованою шкірою. У 1881 році було випущено в світ всього 300 таких дорогих фотоапаратів, 200 з них були випущені тільки для японського ринку і лише 100 потрапили в руки колекціонерів за межами Японії.

Ювілейний золотий фотоапарат Pentax LX Gold
На додаток до цього скарбу виробники також виготовили об'єктив-портретчик, SMC Pentax 50mm f/1.2 - теж золотий. Пакували ці скарби в дорогу коробочку з рідкісних сортів дерева, оббиту червоним оксамитом. Крім цього в комплект входили шовкові рукавички, які виробники рекомендували одягати перед використанням фотоапарата, щоб не пошкодити настільки вишуканий скарб.

Ювілейний золотий фотоапарат Pentax LX Gold
Якби не золота обробка, в наш час ця модель вважалася б раритетним мотлохом. Але завдяки своїй рідкісності і ексклюзивному дизайну, за цим фотоапаратом досі полює багато колекціонерів.

Ювілейний золотий фотоапарат Pentax LX Gold
Зараз Pentax LX Gold коштує набагато дорожче, ніж тоді, коли він вперше вийшов у світ. Його ціна зросла з 3700 доларів, до 9220 доларів. Але деякі стверджують, що на сьогоднішній день він може коштувати набагато дорожче офіційної ціни.
21 февраля 2012
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.