» » Сучасні дитячі іграшки


Сучасні дитячі іграшки

Так, наше дитинство було веселіше, ніж у сучасних дітей. Але переглянувши наступний фоторепортаж, гадаю, ви погодитеся, що такі іграшки були у нас тільки в найфантастичніших фантазіях.
Сучасні дитячі іграшки
Хороший гаджет для мам, які ні на хвилину не хочуть випускати з поля зору свою дитину. Ця wi-fi няня не тільки дасть вам почути вашого малюка, але і покаже, що з ним відбувається в даний момент.

Сучасні дитячі іграшки
Думаю, всім знайома популярна комп'ютерна гра Angry Birds. Компанія ThinkGeek вирішила спробувати витягнути тисячі її фанатів із віртуального світу у світ реальний, до дрібниць відтворивши всі її елементи у своїй новій колекції дитячих іграшок. Головне, що тепер, щоб насолодитися всією красою Angry Birds, комп'ютер не потрібен.

Сучасні дитячі іграшки
Frying Gun Egg Stencil. Жоден хлопчисько не зможе відмовитися від такої яєчні...

Сучасні дитячі іграшки
BB-Mobile Guard. На перший погляд може здатися, що це звичайний дитячий телефон, яких зараз тисячі в магазинах. Але це тільки на перший погляд. Насправді ця іграшка створена, щоб допомогти батькам завжди бути в курсі справ їхніх дітей. В її пам'ять можна внести до 10 місць, які найчастіше відвідує ваш шибеник і при вашому sms-запиті вона миттю сповістить вас про його місцезнаходження. Також ви можете записати в неї 4 основних номери, за якими ваш малюк зможе подзвонити. Крім них в пам'ять можна внести і інші номери, від яких дитина зможе приймати дзвінки і sms, а всі незнайомі іграшці номери будуть ігноруватися.

Сучасні дитячі іграшки
BB-Mobile Dog. А це точно такий же телефон, тільки для дітей старшого віку або дорослих, які ще не вийшли з дитинства. Крім основних функцій він ще гавкає і каже смішні фрази. Також в ньому є такі сучасні функції, як радіо, інтернет і камера. Такі дитячі мобільні телефони вже надійшли на полиці магазинів.

Сучасні дитячі іграшки
KLEXL - проектор. Якщо ви втомилися від постійних дитячих малюнків на ваших улюблених шпалерах, то цей гаджет ваше спасіння. Просто наведіть проектор на те місце, де ваш малюк вирішив помалювати і дайте йому світлодіодну ручку. Ваш малюк зможе створювати шедеври, де тільки забажає, а ви не тільки не будете перейматися за шпалери, але і зможете зберегти всі малюнки на флешці.

Сучасні дитячі іграшки
PocketBook A 10 ". Цілком дорослий планшет-читалка, правда, набитий він тільки дитячими розвиваючими ігровими книгами.

Сучасні дитячі іграшки
INCHworm. Ідеальне рішення для батьків швидкорослих малюків. Якщо у вас є таке взуття, вам можна кілька років не думати про покупку нової. Ці кросівки «ростуть» разом з ніжкою малюка. Правда, не до 42 розміру...

Сучасні дитячі іграшки
Чпок-чпок. Напевно всім людям знайомий антистресовий ефект пухирчастого целофану. Дизайнери знали про це і створили серію брелків, що пузиряться та які сподобаються не тільки дітям.

Сучасні дитячі іграшки
А цей чарівний гаджет проектує веселку. Завдяки йому ваш малюк перестане боятися темряви і буде бачити найказковіші сновидіння.
6 марта 2012
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.