» » Розслабляючий масажер який знімає втому з рук


Розслабляючий масажер який знімає втому з рук

В наші дні пристрої, які мають маленькі розміри, і великий функціонал вже нікого не дивують як, наприклад мобільні телефони. Однак цей девайс, який ви бачите на зображенні, вміє добре робити всього одну річ, а саме по черзі масажувати руки.
Розслабляючий масажер який знімає втому з рук
Розробники заявляють, що цей масажер зніме втому з ваших рук, чим зменшить стрес на організм. Особлива рекомендація для людей, які працюють за комп'ютерами в офісах, адже після цілого дня друкування, руки дійсно мають жалюгідний стан, і просять відпочинку. Спеціальний механізм, пневматичними поштовхами впливає на нервові закінчення на руці, чим покращує кровообіг і нормалізацію рухливості.

Розслабляючий масажер який знімає втому з рук
Після покупки, розібратися в настройках не складе особливих труднощів, адже на лицьовій стороні всього 5 кнопок, які відповідають за включення і мінімальну настройку апарату на тривалість сеансу масажу. Усередині так само є функція підігріву, що не може не надавати приємного зігріваючого відчуття.

Розслабляючий масажер який знімає втому з рук
Розслабляючий масажер який знімає втому з рук працює від чотирьох АА батарей.
Обійдеться такий рятівник в 120 американських доларів.
4 февраля 2012
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.