» » Американська сім'я мешкає у автобусі


Американська сім'я мешкає у автобусі

Всі ми звикли до життя у наших затишних теплих квартирах. Безліч кімнат, ванна, в якій завжди можна прийняти приємний душ, сучасна кухня, де без особливих зусиль можна приготувати найскладніші кулінарні шедеври, спальня, в якій можна усамітнитися з коханою людиною або просто з комфортом відпочити, та й просто людський туалет. Ну а якщо б вам запропонували проміняти вашу милу квартирку на автобус, обставлений лише найнеобхіднішим. Думаєте, що таких сміливців немає? А ось і є.
Американська сім'я мешкає у автобусі
Після весілля Майк і Наталі Янг вирішили почати своє життя практично з нуля. Вони відмовилися від життя в квартирі, промінявши її на старий автобус. Позбувшись від пасажирських сидінь і обставивши авто для створення мінімального затишку, вони назвали свій новий будинок ласкавим ім'ям Розі і вирушили у весільну подорож. (Ralph Barrera / Austin American-Statesman)

Американська сім'я мешкає у автобусі
Тут є все найнеобхідніше. Молодята примудрилися створити в маленькому автобусі комфортне місце для життя. Тут є навіть кухня, на якій легко можна приготувати смачний обід. (Ralph Barrera / Austin American-Statesman)

Американська сім'я мешкає у автобусі
Як і всім молодятам, Янгам без спальні не обійтися. І вона у них, звичайно ж, є. Цілком затишна і навіть обставлена в своєму особливому дизайні. А щоб ніхто не завадив насолоджуватися радощами сімейного життя, на вікнах передбачені миленькі шторки. (Ralph Barrera / Austin American-Statesman)

Американська сім'я мешкає у автобусі
Незважаючи на те, що автобус дуже маленький, в порівнянні з квартирою, в ньому дуже затишно. Янги обставили його різними цікавими штучками під старовину, завдяки яким в автобусі панує дуже мила атмосфера. (Ralph Barrera / Austin American-Statesman)

Американська сім'я мешкає у автобусі
Молодята кажуть, що їм жити в автобусі набагато легше, ніж у квартирі. Вони запевняють, що у такого життя багато плюсів, наприклад, заощаджується велика кількість часу і грошей, тому що немає необхідності платити за комунальні послуги і прибирати таке приміщення швидко і просто. Ну і звичайно найбільший плюс, їх «будинок» легко можна перевезти в будь-яке місце і можна подорожувати, не покидаючи свого житла. До речі, зараз молода сім'я прямує до Вашингтона. (Ralph Barrera / Austin American-Statesman)

Американська сім'я мешкає у автобусі
Як і у більшості сімей у Янгів є свій улюблений вихованець. Це вірний пес Атлас, якого вони врятували від смерті. Хоча йому і рідко вдається попустувати поза автобуса, йому дуже подобається жити на колесах, адже за своє життя він побував в стількох місцях, скільки собака, яка живе в квартирі, можливо, за все життя не об'їздить, а люблячі господарі в будь-який момент готові приголубити і почухати черевце. (Ralph Barrera / Austin American-Statesman)

Американська сім'я мешкає у автобусі
Янги кажуть, що найближчим часом мають намір відвідати якомога більше красивих місць і навіть не думають про те, щоб переселитися в квартиру. (Ralph Barrera / Austin American-Statesman)
10 января 2012
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.