» » Реальні птиці схожі на Angry Birds завдяки графіці


Реальні птиці схожі на Angry Birds завдяки графіці

Помаранчевий птахПомаранчевий птах
Художник Мохамед Реуф (Mohamed Raoof) вирішив скористатися популярністю гри Angry Birds (укр. Злі птиці), а заодно втілити свій новий проект в життя. За допомогою фотоапарата він зробив знімки справжніх птахів, а через графічні програми зробив їх максимально схожими на тих самих пташок із знаменитої і дуже популярної гри.

Чорний птахЧорний птах
Можливо, ви вже знаєте про існування гри під назвою Angry Birds, яка буквально розриває всі можливі рекорди і поняття про сучасні ігри. У той час як деякі ігрові компанії витрачають мільйони доларів на розробку дорогих і графічно насичених ігор, компанія Rovio Mobile 10 грудня 2009 створила справжній хіт.

Зелений птах з великим дзьобомЗелений птах з великим дзьобом
За лічені дні легка мобільна відеогра починає встановлювати рекорди по завантаженням, а на сьогоднішній день ігромани закачали Angry Birds цілих 500 мільйонів разів.

Червона птицяЧервона птиця
Швидше за все, такий успіх прийшов завдяки гарному піару у фільмах, а також легкості управління у самій грі. Сенс гри досить простий, але в той час не набридає.

Білий птахБілий птах
Гра постійно розширюється і доповнюється новими елементами, що тільки ще більше розігріває ажіотаж навколо неї.

Синя птицяСиня птиця

Могутній орелМогутній орел

Жовта птицяЖовта птиця
Якщо у вас буде можливість, обов'язково пограйте в цю головоломку.
5 ноября 2011
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.