» » Міста в різних країнах світу


Міста в різних країнах світу

Перед вами фото добірка міст з різних країн світу. За допомогою цих фотографій ви зможете всього за кілька хвилин побувати в багатьох державах і відчути різницю між будівлями. Пристебніться, ми вирушаємо.

Міста в різних країнах світу
Бангкок (Bangkok) - на сьогоднішній день вважається одним з найбільш швидкозростаючих у всіх сферах міст. Займаючи площу 1,5 тисяч квадратних кілометрів, вдалося розмістити 9 100 000 чоловік населення. Місцеві жителі сподіваються, що це місто найближчим часом вийде на рівень і зможе конкурувати з Сінгапуром і Гонконгом.

Міста в різних країнах світу
Франкфурт (Frankfurt) - місто є п'ятим за величиною в Німеччині, а населення становить 672 000 чоловік (інформація 2009 року). На жаль, в 2011 році Франкфурт отримав звання "кримінальної столиці" Німеччини.

Міста в різних країнах світу
Лондон (London) - столиця Англії. Цей мегаполіс, маючи в своєму розпорядженні невелику площу, вмістив понад 8 мільйонів чоловік, завдяки чому зайняв 17-е місце в світі за чисельністю населення.

Міста в різних країнах світу
Москва (Moscow) - столиця Російської Федерації. Є туристичним центром Росії. Наприклад, Червона площа і Московський кремль разом із ще кількома пам'ятками культури занесені до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Міста в різних країнах світу
Париж (Paris) - столиця Франції. Є дуже важливим економічним і культурним центром країни. Річка Сена - основний водний ресурс Парижа. Також це місто славиться своєю Ейфелевою вежею, яку побудували в 1889 році.

Міста в різних країнах світу
Рим (Roma) - столиця Італії, а також один з найстаріших міст світу. Клімат Риму субтропічний середземноморський. Максимальна кількість опадів спостерігається в зимовий час.

Міста в різних країнах світу
Сан-Паулу (São Paulo) - місто знаходиться в Бразилії і є столицею однойменного штату. Місто засноване в 1554 році. Для туристів у місті працюють 13 000 ресторанів, 15 000 барів і нічних клубів, які готові надати послуги навіть найвибагливішим відвідувачам.

Міста в різних країнах світу
Сіетл (Seattle) - найбільше місто на північному заході США. В результаті конкурсу проведеного між жителями, місту був обраний титул «Смарагдове місто». Сіетл може пишатися системою освіти, адже більше 51% населення мають вищу освіту.

Міста в різних країнах світу
Сідней (Sydney) - був заснований в 1788 році. Особливу популярність місто отримало завдяки оперному театру та мосту Харбор-Брідж. Сідней є одним з найбільш багатокультурних і багатонаціональних міст світу.

Міста в різних країнах світу
Толедо (Toledo) - місто, що знаходиться в Іспанії є історичною спадщиною і включений в список ЮНЕСКО. Сюди щороку приїжджає безліч туристів, адже таке розмаїття середньовічної історії в житлових містах можна побачити рідко. Так само тут є чудові бруковані вулиці.

Міста в різних країнах світу
Венеція (Venice) - відомий своїми островами і водними каналами місто в Італії. На сьогоднішній день великий туристичний і промисловий центр. Багато вчених стурбовані тим, наскільки швидко Венеція йде під воду, і навіть припускають, що до 2028 року жити в цьому місті буде неможливо.
6 сентября 2011
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.