» » Новий Samsung Galaxy S4


Новий Samsung Galaxy S4

У місті Нью-Йорк продемонстрували чергову вдосконалену конструкцію Samsung-GS4. Кваліфіковані професіонали компанії Samsung вказали на нестандартні риси цієї моделі - п'ятидюймовий дисплей, а головне, тепер можна керувати пристроєм і не доторкатися до екрану. Нова модель може протистояти навіть з відомим значком Apple, так як тепер пристрій розробляється на конструкції Андроїд 4.2.2 J B.
Новий Samsung Galaxy S4
Зовнішній вигляд ще має характерні риси останнього флагманського смартфона GalaxyS3, але трохи пізніше ви зрозумієте, що він тонше і значно міцніше. Корпус товщиною більше семи міліметрів, а його тяжкість вимірюється в 130 грамах. Корпусний елемент виробляється з полікарбонату.

Новий Samsung Galaxy S4
Як же тепер можна керувати смартфоном? Легко, використовуючи рухи очей! Такого результату досягли завдяки поєднанню 3х функцій - Smart Scroll, Smart Pause, Air View. Новий пристрій також містить спеціальний світлодіод, що дозволяє застосовувати Samsung-GalaxyS4 в якості звичайного пульта для управління. Це може підійти до будь-якого продукту компанії Samsung, наприклад, для телевізорів.

Новий Samsung Galaxy S4
Іншою новинкою моделі стала функція синхронної активації основної та фронтальної камери. На додачу можна фотографувати одночасно з активним відеозаписом.

Новий Samsung Galaxy S4
1 августа 2013
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.