» » Найавторитетніший актор у 2013 році


Найавторитетніший актор у 2013 році

У журналі Forbs був опублікований перелік найбільш впливових акторів - чоловіків. Розробники проекту розглядали доходи зірок, їхні особисті досягнення, а також прибуток, який вони отримують від участі в роботах на кіностудіях. У списку вийшло 10 імен, які ми і так всі знаємо.

Найавторитетніший актор у 2013 році
Першим у рейтингу найбільш авторитетних акторів 2013 року виявився Х'ю Джекман - номінант на «Оскар». У свої 44 роки він має 55 мільйонів доларів прибутку. Видання не могло обійти увагою його красивий голос і прекрасні танцювальні здібності. Акторський талант, безперечно, оцінить кожен з нас. Торік Джекман отримав «Золотий глобус» за роль каторжника в мюзиклі «Знедолені».


Найавторитетніший актор у 2013 році
На другому місці в списку знаходиться Роберт Дауні-молодший, який на сьогоднішній день в 48 років є найбільш оплачуваним атером Голлівуду. Розмір його прибутку складає 75 мільйонів доларів. Костюми Тоні Старка підтримують його на перших позиціях рейтингів.


Найавторитетніший актор у 2013 році
Третій рядок горить ім'ям Леонардо Ді Капріо - актора з доходом в 39 мільйонів доларів. Звичайно, фільми з його грою не можна назвати легкими і веселими, так як з його героями постійно трапляється трагедія, проте глибокий зміст вражає кожного разу. Вік - 38 років.


Далі список складається з наступних не менш відомих і впливових акторів:
4. Ченінг Татум. У 33 роки його прибуток становить 60 мільйонів доларів;
5. Дуейн Джонсон. У 41 рік - 46 мільйонів доларів;
6. Том Круз. У 5 років - 35 мільйонів;
7. Марк Уолберг. У 42 роки - 52 мільйони;
8. Уілл Сміт. У 44 роки - 23 мільйони доларів;
9. Бен Аффлек. У 40 років його дохід в 25 мільйонів доларів. Вперше згадується у виданні Forbs;
10. Адам Сендлер. У 46 років - 37 мільйонів доларів.
30 июля 2013
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.