» » Десять найкрасивіших птахів


Десять найкрасивіших птахів

Птахи - істоти по істині незвичайні. Їх тіло покривають пір'я і вони здатні літати на таких висотах, яких часом не досягають найпотужніші авіалайнери. А їх забарвлення заворожує погляд. Чому б не влаштувати їм конкурс краси? І так зустрічайте, 10 найкрасивіших птахів світу!
Десять найкрасивіших птахів
Папуга Лорі відрізняється своїм райдужним забарвленням. В основному їх можна зустріти в Австралії, але вони також мешкають на Філіппінах, у Новій Гвінеї та Індонезії. Австралійці запевняють, що у цих пташок є унікальна особливість. Щовесни, з нез'ясовних причин, вони починають падати з дерев. Але жалісливі місцеві жителі не залишають нещасних створінь у біді, а відносять їх до ветклініки де їм надають необхідну допомогу. (Cacophony / WikiMedia)

Десять найкрасивіших птахів
Ця маленька мила крихітка - боривітер. Але не спокушайтеся її безневинними оченятами, насправді це чудовий мисливець. У східних країнах її часто тримають в якості домашньої тварини, і використовують на полюванні. (Chris / Flickr.com)

Десять найкрасивіших птахів
А ця маленька, схожа на клоуна пташка, називається атлантичний тупик. Його улюблена страва - морська риба і безхребетні. Назвали цю смішну пташку так через її безмежну довіру до людей, через що її майже винищили.

Десять найкрасивіших птахів
Вінценосний журавель - дуже красивий і романтичний птах. Під час шлюбних ігор вони виконують один перед одним танець, стрибаючи, похитуючи головою й ляскаючи крилами.

Десять найкрасивіших птахів
Червоний кардинал має дуже красиве і яскраве малинове забарвлення. Додає йому принади чорна маска. Самки цієї чудової пташки, як і у більшості інших птахів, пофарбовані в невиразні сірі тони.

Десять найкрасивіших птахів
Незважаючи на те, що зимородок дуже поширена пташка, зустріти її важко, тому що вона віддає перевагу усамітненню. Лапки зимородка настільки короткі, що він не може ходити по землі, тому він тільки перелітає з гілки на гілку. (Thomas Will)

Десять найкрасивіших птахів
А це ара, по праву заслужив звання - Цар папуг. Надзвичайно розумна і красива птиця, її часто тримають в якості домашнього улюбленця в багатьох країнах світу. На жаль, краса не принесла аре щастя. Цю птицю індіанці практично винищили заради м'яса і пір'я, з яких вони виготовляли прикраси. (Marboed / Flickr.com)

Десять найкрасивіших птахів
А це, мабуть, найкрасивіша качка в світі - мандаринка. Через її привабливий вигляд, її часто розводять в парках, як декоративну. Це надзвичайно швидка пташка, вона може розганятися прямо з місця. На жаль, в Россії вона занесена до Червоної книги. (Tim Munsey)

Десять найкрасивіших птахів
Перед вами один з безлічі видів райських птахів, тропічних лісів. Вони більш за всіх інших видів відомі різноманітністю і строкатістю свого оперення. (Nathan Rupert)

Десять найкрасивіших птахів
Ну звичайно, перше місце в нашому пташиному параді займає павич. Через свою красу, цей птах був одомашнений людиною, і тримали в будинках знаті, як «диковина». Цю птицю досі люблять на Заході і Сході, шануючи як божественне створення. (Ingo Arndt)
24 сентября 2012
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.