» » Оновлений пікап Dodge Ram 1500


Оновлений пікап Dodge Ram 1500

На автомобільному шоу, який проходив в місті Нью-Йорк, компанія Chrysler продемонструвала глядачам оновлений і значно поліпшений пікап Dodge Ram 1500. Оновилося багато чого: зовнішність, потужність, а також технічні характеристики.
Оновлений пікап Dodge Ram 1500
Звичайно ж, варто зазначити, що значною гордістю став потужний 3.6-літровий V6 двигун, що працює на бензині. Максимальна потужність 305 кінських сил при крутному моменті 365 Нм.

Оновлений пікап Dodge Ram 1500
Найприємніше, що, ставши більш потужним, двигун не споживає більше палива, ніж попередник. Інженерам вдалося зменшити споживання палива на цілих 20%.

Оновлений пікап Dodge Ram 1500
Змінена трансмісія. Тепер замість чотириступінчастого автомата на Dodge Ram 1500 будуть встановлювати восьмиступінчасту автоматику. Є також інформація, що подібними трансмісіями планується комплектувати всі майбутні пікапи.

Оновлений пікап Dodge Ram 1500
Як вже писалося раніше, поліпшення торкнулися багатьох частин даного автомобіля. Не менш помітні поправки паливної системи. Витрата палива пікапа Додж Рам 2013 року буде всього 13,8 літрів в місті і 9,8 літрів на трасі.

Оновлений пікап Dodge Ram 1500
Зовні Dodge Ram 2013 відрізняється від попередника. Нова решітка радіатора, змінений бампер, інші бокові підніжки, оптика також була замінена. У салоні зміни торкнулися в основному оздоблення і мультимедійної системи.

Оновлений пікап Dodge Ram 1500
Інформації про ціни на даний момент немає.
6 апреля 2012
Рейтинг:
  
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

  • О журнале
  • Правообладателям
  • Контакты
  • Новые публикации
Сайт для женщин, мода и красота, здоровье и психология отношений. Все о детях.